Contact to us

Angajari Modele Videochat - EmpressV Studio Bucuresti - Aplica Acum! |
16579
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16579,page-child,parent-pageid-16575,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Angajari Modele Videochat

angajari videochat bucuresti

Angajari Videochat

Spune adio problemelor financiare

Angajari modele videochat

Daca vrei sa ai un loc de munca foarte bine platit, care sa te scape de grijile materiale de zi cu zi, videochatul este o solutie buna! Daca esti o femeie frumoasa, pasionala, comunicativa cu cei din jur si dedicata meseriei ei, atunci poti lucra la noi. Facem constant angajari videochat si oferim traininguri specializate viitoarelor noastre modele.

Daca ne contactezi, te vom invita la un interviu pentru a-ti oferi detaliile dorite despre activitatea intr-un studio videochat. Daca lucrezi in videochat, ai sansa de a castiga foarte multi bani in fiecare luna, in functie de performantele obtinute, precum si de timpul petrecut in conversatiile online cu clientii tai.

studio videochat divider

Vrei sa devii model videochat?

angajari modele videochat

Probleme din cauza banilor, concediul este un vis?

Viata devine tot mai grea in Romania, iar banii par sa nu ne mai ajunga nici macar pentru cheltuielile curente. Multi romani nu se mai gandesc la un concediu in alta tara sau sa isi cumpere o masina. Daca te angajezi in videochat, iti poti rezolva toate problemele financiare pe care le ai si vei avea mai multe avantaje decat iti imaginezi.

Pentru a lucra in videochat, trebuie sa fii hotarata sa imbratisezi aceasta meserie. Nu conteaza ce meserie ai avut pana acum. Pentru a putea lucra in acest studio videochat, trebuie sa ai intre 18 si 40 de ani, un aspect fizic atragator, precum si dorinta de a avansa in cariera ta la un nivel superior.

angajari videochat bucuresti

Uita de problemele tale financiare si vino la videochat!

Pentru a lucra in videochat, trebuie sa fii hotarata sa imbratisezi aceasta meserie. Nu conteaza ce meserie ai avut pana acum. Pentru a putea lucra in acest studio videochat, trebuie sa ai intre 18 si 40 de ani, un aspect fizic atragator, precum si dorinta de a avansa in cariera ta la un nivel superior.

Aici iti oferim mult mai mult decat o meserie in domeniul videochat. Ai acces la multe oportunitati de a intalni oameni noi zilnic, participi la evenimente de profil in videochat si beneficiezi de gratuitate la serviciile unor saloane de infrumusetare si sali de fitness, implanturi silicon, acid hialuronic buze Juvederm si multe alte beneficii. Astfel,  te vei putea mentine in fiecare zi intr-o forma foarte buna si la fel de frumoasa.

angajari modele videochat car
angajari videochat bucuresti

Ce beneficii am ca model videochat?

Angajari modele videochat

Modelele care lucreaza la noi sunt incurajate continuu sa castige din ce in ce mai multi bani din activitatea desfasurata in videochat, deoarece astfel castigam atat noi, cat si ele. In acest studio videochat, lucram in conditii de transparenta maxima. Beneficiezi de contract de munca inca din prima zi de studio videochat, primesti informatii la zi despre sumele incasate in fiecare zi din activitatea ta si beneficiezi de toate drepturile legale pe care le are orice angajat cu contract de munca din alte ramuri de activitate. Pe langa asigurarea standard de sanatate, iti vom oferi si o asigurare medicala suplimentara la o clinica privata.

infographic angajari modele videochat
angajari videochat bucuresti

La cat timp pot vedea rezultate?

Angajari modele videochat

Dupa ce vei incepe sa lucrezi ca model de videochat, in scurt timp vei vedea ca problemele tale financiare de pana atunci sunt doar de domeniul trecutului. Poate ca ai auzit la alte firme sau companii sau de la angajatorii din alte domenii ca ai nevoie de experienta pe un anumit post. In cazul nostru, nu e cazul sa te ingrijorezi in aceasta privinta, chiar daca esti debutanta. La acest studio videochat, noi te vom invata de la zero. Absolut tot ceea ce trebuie sa stii in legatura cu activitatea intr-un studio videochat vei afla de la noi, in cadrul unor traininguri specializate.

La EmpressV Studio, devii Model Videochat

Iti punem la dispozitie tot ceea ce iti trebuie pentru ca tu sa te pregatesti exact asa cum trebuie pentru a avea o cariera frumoasa in videochat. Atunci cand faci un training profesionist aici, ai garantia ca el e oferit de cei mai buni specialisti in domeniu. Aici vei lucra intr-un mediu placut, in care sunt angajate doar femei. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la confidentialitatea informatiilor tale personale, deoarece semnam un contract de confidentialitate.

In acest studio videochat, noi oferim libertatea necesara fiecarui model de videochat. Noi te te incurajam sa faci multi bani din videochat, insa exact in ritmul pe cae il vrei tu. Niciodata nu iti cerem sa faci ceva ilegal.

Te invitam la noi pentru a vedea chiar tu ce conditii am creat aici. In acest studio videochat, totul e foarte bine amenajat si dotat, avem mobilier si tehnologie de top, aici totul fiind amenajat de designeri de top din Romania. La noi, la acest studio videochat, tu te vei putea bucura de toate conditiile pentru a lucra relaxata si in siguranta, castigul tau lunar putand fi de mii de euro, cu usurinta.

Suna Acum
Directions