Contact to us

Este videochatul o activitate morala? |
16804
post-template-default,single,single-post,postid-16804,single-format-standard,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
videochat moralitate

Este videochatul o activitate morala?

Videochatul este un subiect destul de controversat in societatea actuala. Atunci cand vorbesc cu cineva despre videochat, oamenii califica aceasta activitate drept una imorala sau chiar un subiect tabu. Multi oameni resping ideea de videochat, spunand ca videochatul este ilegal si ar fi egal cu prostitutia. Este foarte important insa ca oamenii sa cunoasca mai multe lucruri despre videochat. Doar astfel vor putea sti ceea ce implica aceasta activitate, fara a-i da neaparat o conotatie negativa.

In primul rand, trebuie sa lamurim faptul ca modelele de videochat nu lucreaza ca prostituate in niciun loc. Intr-un studio de videochat nu se desfasoara activitati ilegale, obtinerea de profit din activitati sexuale fiind interzisa pe teritoriul Romaniei. In videochat nu se intampla lucruri secrete, ci confidentaiale, tinute departe de ochii minorilor si ai celorlalti oameni care nu platesc pentru asa ceva. Videochatul este legal in Romania si e reglementat de lege, cu reguli clare, cu monitorizare si controale din partea autoritatilor romane. Persoanele care au studiouri de videochat platesc toate taxele necesare, angajeaza doamne si domnisoare peste 18 ani cu contract de munca si se supun rigorilor legislatiei muncii din Romania.

Multi isi pun si intrebarea daca videochatul este o activitate morala. Depinde cum il privim. Este cert faptul ca e o activitate legala, ceea ce inseamna ca moralitatea lui nu trebuie aduse in discutie. Daca videochatul este moral sau nu este doar ceva secundar, caci posibila lui imoralitate nu afecteaza societatea sau regulile ei. Putem afirma contrariul: videochatul ii poate ajuta pe multi oameni sa socializeze unii cu altii, sa aiba parte de conversatii placute cu doamne si domnisoare frumoase si sa se relaxeze.

Tot ceea ce se desfasoara aici este privat, exact cum s-ar desfasura lucrurile intre doi oameni care se cunosc foarte bine si au o relatie speciala, singura diferenta fiind faptul ca modelul de videochat si barbatul respectiv comunica prin intermediul unui calculator si al internetului. Cei doi nu se intalnesc deloc fata in fata (aceasta fiind o regula foarte importanta in videochat) si nu au activitati sexuale. In studiourile de videochat puteti gasi reguli clare care sunt comunicate tuturor, aceste studiouri respectand intru totul legislatia din Romania. In camera in care se face videochat nu au voie sa intre doua persoane concomitent. Acolo este prezent doar un singur model de videochat, care intra in legatura cu un client.

Aceasta activitate prin care cineva presteaza o munca ce este pana la urma in folosul societatii, munca platita, nu trebuie sa fie considerata drept imorala. Femeile din zilele noastre trebuie sa aiba o anumita independenta si sa aiba o meserie in domeniile care le plac, bineinteles, acestea trebuie sa fie legale. Este trist faptul ca atunci unele dintre femei aleg sa faca prostitutie sau chiar folosesc videochatul pentru a avea clienti, insa aceasta alegere este a lor, iar noi nu sprijinim asa ceva. Atunci cand femeile frumoase si atragatoare doresc sa aduca bucurii oamenilor care vor sa achite o suma de bani pentru a discuta cu ele in privat, in mediul online, noi le incurajam si le ajutam sa devina modele de videochat si astfel sa isi creeze o cariera frumoasa in acest domeniu.

In meseria de model videochat, identitatea fiecarei femei este protejata prin contract. Modelele noastre nu sunt expuse acestui risc de a fi urmarite de clientii care vor sa le cunosca in persoana, clienti cu care ele vorbesc. In societatea actuala ni se spune de multe ori ca nu trebuie sa fim reticente atunci cand e vorba de expunerea frumusetii noastre. Daca esti model de videochat, atunci cu siguranta te mandresti cu acest lucru si te bucuri sa poti oferi clipe minunate barbatilor care vor sa poarte o convesatie placuta si relaxanta cu tine.

Datorita activitatii din videochat, femeile devin independente financiar si sunt “eliberate” din morala societatii noastre. Femeile nu mai depind acum de barbati si pot avea independenta financiara pe care si-o doresc, lucrand in conditii foarte bune, insa fara a oferi sex pe bani. Videochatul este o activitate placuta care ajuta societatea sa fie un mediu mai sigur pentru noi toti. Astfel, prin videochat, femeile si barbatii pot avea libertatea dorita acum si se pot elibera de inhibitiile care in trecut ne chinuiau.Suna Acum
Directions