Secrete din spatele cortinei

secrete videochat

Atunci cand cortina cade, cel care bucura publicul, actorul, ramane in lumea lui, inconjurat de elementele de decor, in singuratea proprie. Toti interpretam un rol, pana la urma, in ceea ce facem. Desi videochatul este bazat in pricipal pe naturaletea modelelor, acestea sunt puse in diferite ipostaze, in functie de ceea ce vorbesc cu fiecare client in parte, in fiecare zi. In videochat, un model trece de la un rol la altul de la o ora la alta, necesitatea de a dopta o noua tinuta sau de a adopta un alt ton, cu un alt client, fiind cea care dicteaza in multre cazuri regulile “jocului”.

Frumusetea inseamna si multe sacrificii pentru o femeie. Nu ai voie sa faci ceea ce iti place absolut mereu, nu poti pierde noptile si nu ptoi manca orice iti place. Bineinteles, daca vrei sa te mentii in cea mai buna forma. Sunt si femei care au un metabolism mult mai bun decat celelalte si isi permit sa consume multa ciocolata, inghetata sau sucuri racoritoare, insa acest lucru nu este valabil pentru toate.

In videochat, cel mai mare inamic care ne descurajeaza uneori sunt prejudecatile celorlalti fata de aceasta industrie. Lumea te eticheteaza dupa ceea ce cred ei ca esti in spatele usilor inchise. Sa o spunem foarte clar: nu esti o prostituata daca lucrezi in videochat! Nu oferi sex pe bani, ci doar iti expui frumusetea spiritului si a trupului (atat cat vrei tu) in fata barbatilor care platesc multi bani pentru acest privilegiu.

Multi oameni cred ca angajarea la un studio videochat nu iti lasa loc pentru familie. Total fals! Mai mult, unii sustin ca nici nu poti avea o familie lucrand in videochat. Noi iti spunem ca, in primul rand, conteaza cum te accepta cel de langa tine si abia apoi ce crede lumea despre voi. Toti oamenii au defecte, sunt multe cupluri de oameni casatoriti care nu se suporta unul pe altul sau care sunt infideli partenerului de viata deoarece nu au puterea de a comunica unii cu altii. Comunicand deschis cu partenerul de viata in aceasta privinta, vei vedea ca totul este clarificat inca de la inceput si ca nu exista lucruri ascunse intre voi.

Nu sunt putine situatiile cand in studioul nostru au lucrat si lucreaza femei care au o viata de familie stabila, au iubiti de multi ani si chiar sunt casatorite. Iar mai tarziu, atunci cand vor sa se dedice familiei si cresterii copiilor lor, ele pot sa treaca la urmatorul nivel in cariera, la cel de coordonator al echipei de modele videochat sau chiar de trainer videochat. In industria videochatului exista mult mai multe optiuni la care care poti apela atunci cand vrei sa renunti la cariera de model videochat. Bineinteles, poti continua in aceasta bransa doar daca iti place foarte mult ceea ce faci si vrei sa impartasesti secretele meseriei tale si cu alte fete.

In toti anii in care noi am lucrat in videochat, ceea ce am invatat sa facem este sa privim lucrurile realist. Nu ne-am imaginat niciodata ca practicam cea mai morala meserie, insa avem pretentia ca ea este 100% legala si ca nimeni nu are de suferit din aceasta cauza. Dorim doar sa aducem frumusete in lume si sa o bucuram, atat cat se poate, cu frumusetea noastra. Poate nu reusim tot timpul, poate avem dezamagiri, reusite, castiguri uriase – chiar si dezamagitoare in alte cazuri – insa putem spune ca punem pasiune in tot ceea ce facem aici.

Pana la urma, poate veti putea vedea cu propriii ochi sau ati avut acest prilej de a trai experiente neplacute la locul de munca, de a merge acolo doar pentru a va intretine familia cat mai bine, departe de grijile materiale. Insa toate compromisurile facute in acest scop au fost uriase in multe cazuri. In videochat nu este asa. Aici intri in bransa modeleleor de videochat doar daca stii ca vrei cu adevarat acest lucru. Nu intri in videochat de dragul sexului sau al castigului imediat. Ca in orice meserie, banii vor veni mai devreme sau mai tarziu. Orice inceput e greu, insa cu speranta si pricepere vei vedea mai tarziu ca sacrificiile au meritat facute. Cand spunem “sacrificii” ne referim la efortul depus pentru a te forma cat mai bine si a deveni un model de top. In videochat nu e loc de mediocritate.