Contact to us

Videochat Empressv Studio - Noi suntem Lideri in Videochat |
15302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15302,page-parent,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Videochat

EmpressV Studio Videochat

Studioul nostru de videochat s-a impus in acest domeniu prin mentalitatea de invingatori pe care noi mereu am avut-o inca de la inceput. Am creat acest serviciu pentru a oferi calitate de varf in domeniul videochatului, precum si pentru a da sansa fetelor care lucreaza in videochat de a activa intr-un studio profesionist. La noi, ele gasesc absolut toate conditiile de care au nevoie, studioul nostru de videochat fiind situat in imediata apropiere a statiei de metrou Unirii (aproximativ 3 minute) si a Centrului Istoric al Bucurestiului.

Ne desfasuram activitatea intr-o vila individuala, fara a fi deranjati de alti colocatari.  Ne dorim constant sa schimbam perceptia romanilor despre videochat, dar si sa oferim cele mai bune servicii in acest domeniu, de la modele de top din tara noastra.

videochat angajari bucuresti
Calitate

Dorim sa oferim acest serviciu de calitate cat mai crescuta atat in Romania, cat si in alte tari din care adesea ne contacteaza clientii dornici sa cunoasca fete frumoase si deschise spre ceea ce este nou. Astfel, noi pregatim foarte bine fiecare model, ii oferim traininguri de specialitate, cursuri speciale de formare si de perfectionare in videochat, bonusuri motivante si un pachet salarial atractiv.

videochat bucuresti
Profesionalism

Noi dorim ca fiecare model de videochat sa stie bine minim o limba straina la nivel conversational, aici ne referim in primul rand la limba engleza. Aici sunt angajate si modele care cunosc chiar mai multe limbi straine de circulatie internationala. Aceasta calitate reprezinta un avantaj clar in relatia cu clientii nostri din diverse tari.

videochat confidentialitate
Confidentialitate

Fiecare client care acceseaza canalele noastre de videochat are asigurata confidentialitatea pe care o doreste atunci cand interactioneaza cu modelele de videochat de la noi. Aici avem reguli stricte, reguli care nu lasa urma de dubii, pe care nici clientii, dar nici modelele nu le pot incalca sub nicio forma.

37

Modele Angajate

945

Cienti satisfacuti

3

Premii Castigate

Videochat EmpressV Studio

Ce ne face diferiti

angajari videochat bucuresti

Transparenta, ascultare, intelegere

Toate informatiile necesare sunt publicate pe site-ul nostru, toti clientii sunt informati asupra tarifelor pe care le practicam, precum si in legatura cu toate drepturile si obligatiile pe care acestia le au in mediul online. Am reusit sa formam aici o echipa tanara, dinamica si plina de entuziasm, o echipa cu modele  profesioniste.

Noi ascultam mereu inclusiv sfaturile pe care le primim de la toti clientii nostri sau sugestiile lor de imbunatatire a tuturor serviciilor oferite in videochat. Suntem absolut constienti ca mereu e loc de mai bine atunci cand facem ceva, iar lucrurile sunt perfectibile. In domeniul videochat, noi dorim sa aducem  tot timpul ceva nou, sa insuflam acestui domeniu o mentalitate moderna si sa garantam servicii de top.

videochat-legalitate
angajari videochat bucuresti

Legalitate Videochat

Intreaga noastra activitate desfasurata aici este 100% sigura, legala si protejata de legislatia in domeniu. Nu trebuie sa va faceti griji, nu va ocupati cu nimic ilegal daca lucrati la videochat sau vizitati o astfel de pagina. Intreaga activitate a modelelor noastre este facuta din pasiune.

angajari videochat bucuresti

Videochatul nu este o pornografie sau o alta activitate ce implica sex. Videochatul este rezultatul exprimarii fanteziilor tuturor barbatilor si femeilor care vor sa interactioneze cu semenii lor. Atunci cand problemele va creeaza dificultati in viata, noi dorim sa va ajutam sa treceti peste ele si va asteptam sa vizualizati una dintre numeroasele pagini ale site-ului nostru de videochat

Aici, puteti sa comunicati cu cele mai frumoase fete, puteti impartasi cu ele, pe canalele de videochat disponibile, cele mai frumoase clipe sau toate dificultatile intampinate de dvs. in viata de zi cu zi. Aici aveti un prieten alaturi cu care puteti sa vorbiti oricand doriti despre absolut orice va preocupa

angajari videochat bucuresti

Profesionalismul ne caracterizeaza

Ceea ce ne caracterizeaza pe noi cel mai mult este profesionalismul. Acordam atentie absolut tuturor detaliilor importante ce tin de organizarea unui studio videochat, dorim sa imbunatatim mereu serviciile oferite clientilor si sustinem fiecare model pentru a atinge potentialul maxim in cariera sa. In colaborarea cu modelele noastre, suntem flexibili si oferim tuturor posibilitatea de a-si face propriul program

videochat studio bucuresti
angajari videochat bucuresti

Videochat, un nou concept de job

Ne dorim ca fiecare dintre colaboratoarele noastre sa vina la serviciu cu placere, sa fie mereu relaxate si sa considere acest studio de videochat un loc al relaxarii. Zi de zi, la noi veti gasi un mediu de lucru prietenos si profesionist. La noi, practic vei da un nou inteles conceptului de “job” si te vei bucura din plin de viata si cariera ta.

angajari videochat bucuresti

SPUNE ADIO GRIJILOR MATERIALE

Odata ce incepi o cariera in videochat, scapi de toate grijile tale materiale care te macina zi de zi. In plus, iti vei permite sa iti cumperi absolut orice iti doresti. O femeie frumoasa, cu o personalitate puternica si plina de entuziasm se potriveste profilului nostru de angajat. Dorim sa te cunoastem mai bine si sa demaram o colaborare frumoasa. Fiecare clipa de frumusete daruita celorlalti este un castig pentru tine.

videochat fete

Te-am convins si vrei sa vii la angajare?

Suna Acum
Directions